Контраст
Шрифт

Антон Геращенко з робочим візитом відвідав Білу Церкву

clock
17.06.2021 20:42

Сьогодні, 17 червня, заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко відвідав з робочим візитом Білу Церкву, місто з понад 200-тисячним населенням, значний економічний, культурний та освітній центр Київщини. 

Під час зустрічі з Білоцерківським міським головою Геннадієм Диким було обговорено низку важливих питань щодо співпраці Міністерства внутрішніх справ та Білоцерківської міської територіальної громади. 
Зокрема йшлося про встановлення на території громади камер фотовідеофіксації швидкості руху, будівництво службового житла для поліцейських, а також протидію наркоманії та незаконній торгівлі алкоголем.


«Я переконаний, що безпека – це питання не тільки Міністерства внутрішніх справ, а спільне завдання всіх органів влади», - наголосив заступник міністра. 

Він зауважив, що рівень розвитку громади, бізнесу та всіх сфер життєдіяльності тісно пов’язаний з рівнем безпеки кожного громадянина. Гарним прикладом співпраці органів місцевого самоврядування та МВС є реалізація у Білоцерківській міській територіальній громаді проєкту «Поліцейський офіцер громади», який показав себе дуже успішним і має розвиватися надалі.  


В ході візиту Антон Геращенко відвідав КП «Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс», де ознайомився з роботою одного із найбільших ангарів для проведення технічного обслуговування повітряних суден, а також побував у Центрі оперативного реагування, який забезпечує ефективну  комунікацію громадян з екстреними службами. 
Також Антон Геращенко взяв участь у Форумі інноваційних виробництв, який відбувався на території індустріального парку «Біла Церква».

Схожі матеріали
Діяльність