У столиці за скоєння розбійних нападів затримали групу неповнолітніх (ВІДЕО)

clock
08.01.2016 17:23

Старшокласники під погрозою пристрою, схожого на пістолет, і ножів відбирали у своїх однолітків мобільні телефони та гроші.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про розбійний напад. За викликом на місце події прибув екіпаж полку поліції особливого призначення.

16-річний школяр розповів, що до нього на вулиці підійшли троє осіб у медичних масках на обличчі. Під погрозою пристрою,схожого на пістолет, та ножів зловмисники наказали віддати їм мобільний телефон і гроші.

Щойно правоохоронці почали перевіряти прилеглу територію, надійшло повідомлення про скоєння аналогічного злочину: жертвою нападників знову був неповнолітній.

Працівники поліції затримали злочинну трійку за лічені хвилини. Ними виявилися 16-річні товариші. У присутності понятих у зловмисників вилучено речові докази — три ножі, пристрій, схожий на пістолет, мобільні телефони потерпілих і 180 гривень.

Слідчим відділом Дніпровського управління столичної поліції розпочато кримінальне провадження за статтею 187 Кримінального кодексу України (Розбій). Затриманим загрожує до десяти років в’язниці.

Відділ комунікації Головного управління

Національної поліції України в місті Києві

Схожі матеріали