Контраст
Шрифт

У МВС нагородили працівників відомств та ветеранів (ФОТО, ВІДЕО)

clock
26.08.2016 13:06

На честь ювілейної річниці незалежності Арсен Аваков нагородив співробітників державними та відомчими відзнаками і вручив нагородну зброю. В урочистостях також взяли участь командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров, голова ДСНС України Микола Чечоткін та перший заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції Вадим Троян.

 

Міністр внутрішніх справ подякував за гідну і важку роботу колегам та зауважив, що сьогоднішні здобутки міністерства – здобуток людей, працюючих у злагодженому колективі.

«Прикордонники, гвардійці, поліцейські – всі ми робимо одну справу, аби наша Батьківщина була міцною», – сказав Арсен Аваков.

Серед нагороджених – полковник поліції Сергій Губанов, який командував на сході батальйоном «Луганськ-1» та отримав орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеню. Медалями «Захиснику вітчизни» нагородили п’ятьох бійців, які зі зброєю у руках захищали незалежність країни: ротного командира батальйону «Вінниця» Андрія Чабана, снайпера Нацгвардії Романа Новаковського, полковника поліції Олега Лакусту та майорів Святослава Лисуху і Михайла Іванка. 

Командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров наголосив, що багато наших правоохоронців склали голови на полі бою, виконуючи службовий обов’язок. Згодом, пам'ять загиблих присутні вшанували хвилиною мовчання.

Вадим Троян зазначив, що сьогодні рівень довіри до людей у формі дуже високий і необхідно зберегти його.

«Від нашої відповідальності залежить, яка буде в нас криміногенна ситуація, армія, АТО. Від кожного з нас залежить це», – наголосив очільник кримінальної поліції.

Крім того, міністр вручив нагороди ветеранам органів внутрішніх справ. Він подякував їм за довгий шлях перемог і помилок, завдяки якому наразі накопичено чималий професійний досвід.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність