Контраст
Шрифт

У ХХХІ літніх Олімпійських іграх братимуть участь 78 динамівців

clock
27.05.2016 13:05

Сьогодні в Олімпійському навчально-спортивному центрі «Конча-Заспа» під головуванням Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбулося засідання організаційного комітету з підготовки спортсменів України до участі у ХХХІ літніх Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

У засіданні взяли участь Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, Міністр внутрішніх справ України, Голова ФСТ «Динамо» України Арсен Аваков, перший заступник Голови Товариства, член виконкому НОК Віктор Корж, керівники центральних органів виконавчої влади, народні депутати України, президенти спортивних федерацій, представники спортивної громадськості.

Під час засідання голова оргкомітету Володимир Гройсман проінформував присутніх про хід підготовки до головної спортивної події року. Учасники наради проаналізували проблемні питання, які виникають через складну соціально-економічну та фінансову ситуацію в країні.

В усі часи динамівці були активно залучені до процесу підготовки олімпійців. За підтримки керівника Товариства «Динамо» Арсена Авакова – зі 169 ліцензій, завойованих українськими спортсменами, 78 – здобуток вихованців Товариства (35 з них – представники МВС).

Крім того, сьогодні обговорювалася ініціатива Товариства «Динамо» щодо оподаткування спортивних об’єктів, на яких проходять підготовку вихованці спортивних шкіл, спортсмени збірних команд, а також правоохоронці.

Вже розроблено законопроект № 2068, який був підтриманий парламентом у першому читанні. Ухвалення закону дозволить спрямувати більше мільйона гривень на фізкультурно-оздоровчі та спортивні заходи і дати можливість спортивним об’єктам повноцінно працювати.

ФСТ «Динамо»

Схожі матеріали
Діяльність