Контраст
Шрифт

Правоохоронці розшукують злочинців, які, вбивши чоловіка, заволоділи його автомобілем

clock
07.01.2016 18:27

Мешканця м. Вознесенськ, який зник після 18-00 6 січня 2016 року, знайшли мертвим біля пгт. Братське о 9 годині ранку наступного дня.

06 січня 2016 року о 21-00 до поліції Вознесенського району Миколаївської області звернулась жінка із проханням допомогти розшукати її 47-річного чоловіка. Заявниця розповіла, що останній раз вона розмовляла з ним близько 18-00 години і безвісно зниклий повинен був, поставивши автомобіль до гаражу, прийти додому десь через півгодини. Коли жінка вже почала хвилюватися, вона намагалася йому додзвонитися, але номер мобільного оператора було відключено від мережі.

Автомобіля у гаражі не було, а біля воріт правоохоронці знайшли шапку та відірваний від куртки капюшон, які заявниця впізнала, як речі свого чоловіка.

Слідчим відділенням Вознесенського відділу поліції було розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років, та ч.3 ст.289 КК України "Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. До всіх підрозділів поліції України були надіслані орієнтування про розшук зниклого чоловіка і його автомобіля.

Наступного дня близько 09-00 до поліції Братського району зателефонував громадянин, та повідомив, що неподалік від проїзної частини траси між смт. Братське та смт. Арбузинка у полі лежить невідомий.

Правоохоронці оглянули померлого та впізнали його як безвісно зниклого напередодні у Вознесенському районі. На тілі потерпілого були чисельні садни та гематоми, для встановлення остаточної причини смерті тіло загиблого направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Поліцейськими проводяться слідчо-оперативні заходи, встановлюються особи, причетні до скоєння зазначених злочинів.

До уваги громадян!

Правоохоронці звертаються із проханням надати допомогу у встановленні місця знаходження автомобіля білого кольору «Volkswagen Tiguan», номерний знак ВЕ0258АК, та осіб, причетних до смерті чоловіка. Інформацію, що може стати корисною для розкриття злочинів, можна передати за адресою м. Вознесенськ, вул. Жовтневої Революції, 24, або за телефонами (0234) 4-13-91, 102, або надіслати повідомлення на Інтернет-адресу [email protected].

Конфіденційність та грошова винагорода гарантовано.

Заздалегідь вдячні за співпрацю.

Відділ комунікації ГУНП

в Миколаївській області

 
Схожі матеріали
Діяльність