Контраст
Шрифт

«Поліція прийшла до невеликих міст і сіл», – Арсен Аваков (ФОТО, ВІДЕО)

clock
03.02.2016 10:24

Про це глава МВС заявив сьогодні, 3 лютого, під час церемонії старту роботи нових груп реагування патрульної поліції у м. Біла Церква на Київщині.

«Сьогодні ми починаємо втілювати принцип «Служити і захищати» замість «карати і "кришувати» – для кожного села, для кожного міста в області», – підкреслив Арсен Аваков.

За словами глави МВС, ключовими критеріями роботи поліції є сервіс і захист. Працюватимуть у поліції ті, хто вже пройшов переатестацію.

«Це важливо – крок за кроком створювати нову поліцію, яка буде служити кожному з вас. Служити і захищати», – підкреслив Арсен Аваков.

У відкритті проекту взяли участь Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе, а також Голова представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський і новопризначений Голова Консультативної місії ЄС Кястутіс Ланчінскас.

Нагадаємо, вулиці Білої Церкви і сіл Білоцерківського району патрулюватимуть нові групи реагування патрульної поліції (ГРПП). Наразі впровадження подібної системи триває на території Київської, Харківської та Львівської областей.

Департамент комунікації МВС України

 

Схожі матеріали
Діяльність