Контраст
Шрифт

Передача деяких державних функцій у приватні руки – один із способів боротьби з корупцією - Ека Згуладзе (ВІДЕО)

clock
10.02.2016 12:30

Про це перший заступник глави МВС України заявила сьогодні, 10 лютого, під час спільної колегії МВС України і Міністерства юстиції України.

«Я б хотіла бачити більше арештів, ніж звільнень. Важливо позбавлятися від тих, хто не вірить і не хоче змінюватися, хоче перечекати - ось вони гальмують реформи. Реальність така - якщо не буде змінюватися вся кримінальна юстиція - ми потонемо», - заявила перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе у середу, 10 лютого, на засіданні спільної колегії Міністерства внутрішніх справ і Міністерства юстиції України « Від нової поліції до нової юстиції та безпеки громадян».

Ека Згуладзе також зазначила, що є два шляхи боротьби з корупцією - перший - арешти, атестація і нові люди. Другий - відмова від непотрібних державі функцій. Йдеться про передачу страховим компаніям однієї з функцій Державної служби надзвичайних ситуацій, а саме - функції пожежної інспекції.

На думку керівника правоохоронного відомства, у цій системі викорінити корупцію на державному рівні неможливо. Тому важливо передати ці функції тому, хто знайде у цьому бізнес-інтерес. Міністерство готове передати цю функцію у приватні руки.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність