В Херсоні розпочалась фінальна частина навчання патрульних поліцейських (ФОТО)

clock
07.01.2016 16:35

Наприкінці січня патрульні поліцейські завершать навчання і вийдуть на вулиці для забезпечення публічного порядку жителів та гостей міста Херсона.

Триває фінальна частина підготовки нових патрульних поліцейських. 19-го січня 317 слухачів завершать навчання на курсах первинної професійної підготовки працівників патрульної поліції.

За час навчання вони опанували 25 дисциплін. За словами самих слухачів, особлива увага приділяється вогневій підготовці. Вони вивчають матеріальну частину пістолета та заходи безпеки при поводженні із вогнепальною зброєю. Також постійно практикуються у стрільбі.

- Більшість учбового часу слухачі курсів займаються практичними тренінгами, під час яких набувають досвід роботи поліцейського. Навчання їм дуже подобається і вони вже готові вийти на вулиці для забезпечення публічного порядку жителів та гостей міста, - повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції Олександр Прокудін.

По завершенню навчання слухачі здадуть підсумкові іспити. Ті, хто успішно впораються з ними, урочисто складуть присягу поліцейського.

Процес навчання майбутніх поліцейських тримається на постійному контролі керівництва Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

 

Відділ комунікації Головного управління

Національної поліції в Херсонській області

Схожі матеріали