Контраст
Шрифт

Екс-урядовців часів Януковича не видаляли з бази Інтерполу (ВІДЕО)

clock
22.01.2016 15:50

Інформація стосовно кожного з них розглядається окремо, так само окремо вирішується питання щодо розшуку кожного з них. Про це сьогодні, 22 січня 2016 року, заявив керівник Робочого апарату Українського бюро Інтерполу Василь Неволя.

За його словами, інформація стосовно екс-прем'єра Миколи Азарова, колишнього очільника Міністерства охорони здоров'я Раїси Богатирьової, екс-міністра фінансів Юрія Колобова зараз теж відсутня на відкритій частині сайту Інтерполу, оскільки міжнародна поліцейська організація зараз розглядає скарги від їхніх представників щодо політичної вмотивованості розшуку екс-високопосадовців.

"На час розгляду цих питань Комісія (з контролю за файлами Інтерполу – НПУ) заблокувала доступ до кількох із цих файлів, і тому їх не видно на публічній частині", – зазначив керівник Робочого апарату Українського бюро Інтерполу.

Водночас "специфічною" залишається ситуація з міжнародним розшуком колишнього народного депутата Юрія Іванющенка та бізнесмена Сергія Курченка, які теж звернулися до Інтерполу зі скаргами.

"Доступ до цього файлу відкритий, хоча там є примітка, що їхня справа є предметом розгляду Комісії по контролю за файлами", – зазначив Василь Неволя.

Нагадаємо, що Інтерпол тимчасово обмежив публічний доступ до інформації про розшук екс-президента Віктора Януковича на час розгляду скарги його представників.

Департамент комунікації
Національної поліції України

Схожі матеріали
Діяльність