Контраст
Шрифт

«Дякую за те, що обрали головним життєвим пріоритетом – захищати нашу країну» – Арсен Аваков (ФОТО, ВІДЕО)

clock
25.01.2016 14:06

Сьогодні 25 січня 2016 року у Міністерстві внутрішніх справ України з нагоди Дня Соборності України відбулася церемонія нагородження працівників поліції, які брали участь у бойових діях на Сході країни, отримали поранення, виховують трьох та більше дітей, опікуються дітьми з функціональними обмеженнями.

У церемонії брали участь міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Перший заступник Голови Верховної Ради України Андрій Парубій, представники Нацгвардії, МВС, Нацполіції та бойові офіцери.

«Ми відзначили День Соборності України. Держави – за яку ми боремось, державу, за які наші товариші гинуть, держави, яку ми бачимо у майбутньому. Кожен з вас має цю державу у серці. Дякую вам за те, що обрали головним життєвим пріоритетом – захищати нашу країну», – розпочав церемонію нагородження Арсен Аваков.

Андрій Парубій привітав присутніх з нагородами, вислови співчуття сім’ям загиблих та побажав усім здоров’я та великої перемоги.

Загалом, на церемоній 33 бійці підрозділів МВС нагороджені медаллю «Захиснику Вітчизни».

Свідоцтво на право власності на земельну ділянку отримали 12 бійців, які брали участь у бойових діях на Сході країни, отримали поранення, виховують трьох  та більше дітей, опікуються дітьми з функціональними обмеженнями, та члени сімей загиблих працівників.

 

Відповідно до Указів Президента було вручено орден «За Заслуги» ІІ ступеня та присвоєне почесне звання «Заслужений лікар України» бойовому лікарю.

«Усі підрозділи МВС України з честю та достоїнством виконали свій обов’язок перед країною. Вітаю усіх з заслуженими нагородами та бажаю здоров’я та віри у себе», – підсумував Арсен Аваков.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність