До 60 претендентів на місце: завершився набір стажерів у сервісні центри МВС Дніпропетровської та Київської областей (ІНФОГРАФІКА)

clock
28.07.2016 12:56

У Дніпропетровській області було подано 1808 анкет, тобто конкурс на одне місце склав 60 осіб. У Київській області подано 1367 анкет, тобто на кожне місце претендувала 21 особа.

62% охочих стати стажерами сервісних центрів МВС – жінки. 48% претендентів працевлаштовані, близько 90% – раніше не працювали в системі МВС, майже 65% – мають досвід роботи у сфері обслуговування.

Наразі триває прийом анкет у Львівській області. Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті Головного сервісного центру МВС України.

У серпні набір стажерів буде оголошено у Вінницькій, Луганській, Харківській та Донецькій областях.

Нагадуємо, стажування проводиться на посаду адміністратора. Це посада державного службовця із заробітною платою від 6 тисяч гривень.

Основні вимоги до стажерів: громадянство України, вік від 18 років, вища освіта за рівнем бакалавр, спеціаліст або магістр та відсутність судимостей. Перевага надається кандидатам, які раніше не працювали у підрозділах, що підпорядковуються МВС, вмотивовані стати частиною реформи та прагнуть до якісного надання послуг громадянам.

За матеріалами прес-служби

Головного сервісного центру України

 

Схожі матеріали