Британські волонтери передали понад 20 автомобілів для гвардійців та прикордонників (Відео)

clock
31.07.2024 17:30

Церемонія передачі транспорту відбулася у Києві в рамках проєкту «ULEZ2UKRAINE». 

Благодійний фонд «British-Ukrainian Aid» (Британсько-Українська Допомога) передав понад 20 автівок для підрозділів Північного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, Окремій комендатурі охорони й забезпечення, Державній прикордонній службі України, патронатним службам бригади «Азов» й Окремої президентської бригади для медичних та евакуаційних потреб.

Північному об’єднанню вручили 10 одиниць транспортних засобів волонтерським фондом за сприяння мера Лондона. Більшість автомобілів легкові, вони будуть розподілені по тилових підрозділах, що дасть змогу звідти вилучити транспортні засоби, які доцільно застосовувати на передовій, – пояснив начальник секції озброєння та техніки Північного Київського територіального управління Національної гвардії України полковник Роман Стадник.

Він подякував усім волонтерам, які долучаються до забезпечення військових частин майном, транспортними засобами тощо. 

За словами представників благодійного фонду, мешканці Лондону віддали свої автівки по програмі «ULEZ» для різних підрозділів Сил безпеки та оборони України та патронатним службам для гуманітарних і медичних цілей.

З Великої Британії конвой з автівок проводжали у дорогу представники Посольства України на чолі з новопризначеним Послом генералом Валерієм Залужним та чемпіоном світу з боксу у важкій вазі Олександром Усиком. Вони висловили вдячність за непохитну підтримку та солідарність, продемонстровані мешканцями Лондону, урядом Великої Британії та її народом.

Національна гвардія України

Схожі матеріали