Контраст
Шрифт

45 нових автомобілів для виконання завдань з охорони громадського порядку надійдуть у військові частини НГУ

clock
14.12.2021 17:52

Cьогодні, 14 грудня, у Києві відбулося вручення водіям військових частин Національної гвардії України сертифікатів та ключів від нових  спеціалізованих автомобілів для виконання завдань за межами пункту постійної дислокації.



Як зазначив заступник командувача Національної гвардії України (зі служби) генерал-лейтенант Микола Миколенко, за останні 2 роки підрозділи Національної гвардії України з охорони громадського порядку загалом отримали більше 100 одиниці такої техніки.

«Це сучасні та зручні автомобілі, які підходять для наших завдань в умовах міста. Щоденно на патрулювання залучається велика кількість особового складу, аби запобігати правопорушенням та забезпечити безпеку громадян. Завдяки новій техніці покращаться оперативні спроможності підрозділів НГУ з охорони громадського порядку», – наголосив він.

Ці машини виготовлені на замовлення Національної гвардії України, з урахуванням сучасного досвіду несення служби та досвіду міжнародних правоохоронних структур.

Спеціалізовані мікроавтобуси виготовлені на шасі автомобіля «Ford Tranzit» і призначені для виконання завдань з охорони громадського порядку, а також для забезпечення виконання завдань групою оперативних чергових та черговою зміною командних пунктів за межами пункту постійної дислокації.

Цими днями автівки надійдуть до військових частин у різних регіонах України.

Пресслужба НГУ

Схожі матеріали
Діяльність