Знищені ворожі дрони та жахлива знахідка у горах: результати роботи прикордонників

clock
14.02.2024 17:20

Прикордонні підрозділи продовжують самовіддано виконувати свій обов’язок та стояти на захисті держави як невід’ємна складова Сил оборони України.

Днями на Східному напрямку прикордонники заземлили чотирнадцять ворожих безпілотників, якими окупанти намагалися уразити позиції українських захисників. Всі дрони-камікадзе перетворилися на брухт та запчастини так і не досягнувши своєї кривавої мети.

На Бахмутському напрямку прикордонники Луганського загону вразили пункт звʼязку окупантів. FPV-дрон прикордонників влучив прямісінько в супутникову антену.

А ось військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону проводили пошукові заходи у горах з метою пошуку громадянина, який втратив орієнтування.

По обидва боки кордону українські та румунські прикордонники розпочали пошукові заходи, проте, через сходження лавини жодних слідів перебування у горах людей не виявили.

Сьогодні близько 4 години ранку румунські прикордонники затримали двох чоловіків, які незаконно перетнули українсько-румунський кордон.

Затриманими виявились громадяни України. Вони повідомили, що разом із ними був ще один чоловік, який зник з їхнього поля зору.

Близько 8 години ранку румунська сторона повідомила, що за результатами пошукових заходів виявили тіло громадянина України без ознак життя.

Загалом, за добу 13 лютого західні кордони України з ЄС та Молдовою (у Чернівецькій області) перетнули 51 тисяча осіб та 14 тисяч транспортних засобів.

З України минулої доби вибули 26 тисяч осіб. 15 тисяч з них перетнули кордон з Польщею, решта прослідували до інших країн ЄС та Молдови.

До України за минулу добу прослідували 25 тисяч осіб, 22 тисячі з них – громадяни України.

Оформлено 76 вантажівок з гуманітарною допомогою.

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали