Запорізький напрямок: командувач Нацгвардії відвідав бійців бригади "Спартан" та "Червона калина"

clock
01.03.2024 15:00

Командувач Національної гвардії Олександр Півненко відвідав підрозділи гвардійців на запорізькому напрямку. Зокрема командувач зустрівся із бійцями бригади оперативного призначення "Спартан" та "Червона калина".

"Спілкуючись з командуванням бригад, з командирами рот та батальйонів, провели більш детальний аналіз тактики ворога та оперативної обстановки для планування наших подальших дій", - зазначив Олександр Півненко.

За його словами, нині значна увага приділяється питанням покращення умов логістики, всебічного забезпечення й фортифікаційному обладнанню позицій, спостережних та опорних пунктів. Нацгвардійці продовжують ефективно виконувати свою роботу. Упродовж тижня аеророзвідники та артилеристи разом із піхотою подавлювали штурми противника, знищували його танки, іншу бронетехніку та вогневі засоби.

Було виявлено 567 цілей ворога. Більшість з них була знищена або виведена з ладу підрозділами НГУ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

"Уся ця робота в комплексі, а також самовідданість, мужність, відвага наших військовослужбовців - дає нам змогу протистояти ворогу та не давати йому руйнувати наші міста і втілювати свої плани", - наголосив командувач НГУ. 

Національна гвардія України

Схожі матеріали