Контраст
Шрифт

З початку вторгнення рф на територію України виявлено, вилучено та знешкоджено понад 270 тисяч одиниць вибухонебезпечних предметів, - Євгеній Єнін

clock
08.11.2022 12:02

Приблизна третина території України залишається небезпечною. Про це перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін в ефірі телемарафону UAразом.

«Потенційно небезпечних територій нашої держави залишається 175 тисяч квадратних кілометрів, що становить приблизно третину території України. Але ця цифра динамічна і разом з російськими обстрілами може змінюватися. Зараз основні сили піротехнічних підрозділів ДСНС та вибухотехніків Нацполіції працюють переважно на Харківщині. Там за добу обстежено понад 10 гектарів та виявлено близько тисячі вибухонебезпечних предметів. Всього з 8 вересня майже 1,5 тисячі гектарів було розміновано нашими підрозділами і знешкоджено понад 38 тисяч вибухонебезпечних предметів лише на Харківщині. Якщо говорити про всю територію України всього від початку вторгнення виявлено, вилучено та знешкоджено понад 270 тисяч одиниць вибухонебезпечних предметів», - сказав Євгеній Єнін.

Департамент комунікації МВС України 

Схожі матеріали
Діяльність