Херсонщина: одна людина загинула, є поранені. Поліція фіксує наслідки ворожих обстрілів житлових кварталів та навчального закладу

clock
01.07.2024 10:45

російська армія вкотре атакувала мирні населені пункти Херсонського та Бериславського районів із реактивних систем залпового вогню, артилерії, авіації та БпЛА.

Дев’ятьма керованими авіаційними бомбами ворожі війська вдарили по населених пунктах Бериславської, Тягинської та Дар’ївської громад. У Томариному відбулося пряме влучання у навчальний заклад, внаслідок чого будівля значно пошкоджена, також зазнали пошкоджень два приватні будинки й господарська споруда. У Бургунці потужними вибухами пошкоджено 19 житлових будинків, в Інгульцю – три будинки. У Понятівці внаслідок авіаудару загинув 42-річний чоловік та пошкоджено приватний будинок.

Вдень по Антонівці російські військові гатили з артилерії. Снарядами у селищі пошкоджено вісім приватних будинків, газопровід, гаражне приміщення, автомобіль та поранено 53-річного чоловіка, у нього мінно-вибухова травма, уламкові поранення спини і рук.

У Комишанах, Станіславі й Кизомисі артилерійським вогнем пошкоджено автомобіль, два приватні будинки та газопровід, а у Широкій Балці, Інженерному та Софіївці обстріли спричинили пожежі сухостою.

У Нововоронцовській громаді внаслідок атаки дроном-камікадзе типу FPV пошкоджено вежу мобільного зв’язку.

У Бериславі військові рф атакували дроном-камікадзе типу FPV цивільний автомобіль. На щастя, ніхто з людей не постраждав. А в Олександрівці й Михайлівці вдарили по магазину, приватному будинку й цивільному автомобілю, які зазнали пошкоджень.

Ввечері по Інгульцю російські військові били з реактивних систем залпового вогню, пошкоджено три приватні будинки і гараж.

Цілодобово на місцях російських обстрілів працювали всі екстрені служби.

Національна поліція України

Схожі матеріали