Херсонщина: через російську агресію одна людина загинула та одна поранена

clock
21.06.2024 10:45

Війська рф обстрілювали правобережжя Херсонської області з мінометів, артилерії, авіації, били з танків та БпЛА. Через російську агресію одна людина загинула та одна звернулися за медичною допомогою.

Від ворожих атак потерпали Херсон, Понятівка, Комишани, Білозерка, Новотягинка, Іванівка, Антонівка, Садове, Гаврилівка, Миколаївка, Львове, Дудчани, Михайлівка та Золота Балка.У населених пунктах пошкоджень зазнали п’ять приватних будинків, адміністративна будівля та цвинтар.

За медичною допомогою звернувся 68-річний житель Берислава, у якого діагностували мінно-вибухову травму та контузію. Поранення чоловік отримав,коли потрапив під артилерійський обстріл міста росіянами.

По Понятівці окупанти били з танка та скидали боєприпаси з дрона, в результаті вибухів пошкоджено приватний будинок. Снарядами пошкоджено житловий будинок і в Антонівці, де ворожий обстріл відбувся на світанку. У Золотій Балці артилерійський обстріл спричинив пожежу сухостою, вогонь швидко загасили.

Ввечері під артилерійським вогнем противника перебувала і Білозерка. В результаті вибухів виникла пожежа зернових на корені, вогнеборцям вдалося ліквідувати займання.

Під цілодобовим вогнем армії рф з лівобережжя перебували Херсон і передмістя. Вибухи лунали у всіх районах обласного центру. В результаті ворожого обстрілу Корабельного району пошкоджено два приватні будинки. Окупанти скинули вибуховий пристрій на житловий квартал Дніпровського району, там пошкоджень зазнали адміністративна будівля та обладнання з надання телекомунікаційних послуг населенню.

Зранку армія рф з артилерії обстріляла селище Текстильне біля обласного центру, де під вогонь потрапила цивільна автівка. Внаслідок удару 43-річний водій загинув на місці.

На місцях подій працювали слідчі та експерти, які документували наслідки обстрілів.

Національна поліція України

Схожі матеріали