У сервісному центрі МВС Києва випускниці проєкту «Права розширюють можливості» отримали посвідчення водія

clock
20.06.2024 14:00

15 жінок успішно склали іспити та отримали водійські посвідчення категорії В. Координатори проєкту «Права розширюють можливості» повідомили про наступний курс водійок вантажного авто та анонсували набір учасників на навчання на категорію С. 

У найбільшому сервісному центрі МВС столиці відбулось урочисте вручення посвідчень водія 15 учасницям курсу «Права розширюють можливості». Вони були відібрані з-поміж 2500 інших претенденток, успішно пройшли навчання на категорію В та склали іспити в сервісних центрах МВС міста Києва.

Даний проєкт реалізовано Фондом Народонаселення ООН в Україні — UNFPA Ukraine, за імплементації ГО «Інноваційні соціальні рішення» та фінансової підтримки Бюро USAID Ukraine — USAID Україна з питань гуманітарної допомоги в межах діяльності карʼєрного та бізнес-хабу «ВОНА».

Координатори проєкту анонсували набір учасників на навчання на категорію С. Водійські курси для жінок, які опинилися в складних життєвих обставинах, допоможуть розширити професійні компетенції жінок, а також дати можливості стати ще більш мобільними.

«Спільно з нашими партнерами — логістичними компаніями, у нас виникла ідея з продовження курсу «Права розширюють можливості» та запустити наступний курс водійок вантажного авто. Відповідно українських реалій та потреби ринку праці у водіях, це гарна нагода розширити можливості для ринку праці, таким чином показати жінкам, які прагнуть водити вантажівку, що все реально і ми на них чекаємо», — заявила координаторка та кар’єрна радниця хабу «ВОНА» Лариса Полівко. 

Сервісні центри МВС Києва будуть і надалі проводити роботу з підтримки подібних проєктів, адже відповідальний водій це – запорука безпеки на дорозі та добробут українців.

Анкету на водійські курси категорії С можна подати за посиланням.

Головний сервісний центр МВС України

 

Схожі матеріали