У сервісний центр МВС за послугою звернувся військовослужбовець, який втратив посвідчення водія під час бою

clock
11.02.2024 12:45

Війна зробила безбар’єрний доступ до державних послуг надзвичайно важливим, і в цьому можна переконатися на прикладі мужнього українського військовослужбовця.

До сервісного центру МВС у Білій Церкві звернувся 49-річний Олексій Коняхін за послугою з обміну посвідчення водія. Його попереднє посвідчення згоріло під час бойових дій на Бахмутському напрямку, де бійцю довелося бути на позиції під обстрілом без їжі й води чотири доби. На жаль, там український воїн отримав пошкодження поясного відділу хребта, і тепер вже пів року користується милицями.

Олексій Миколайович зміг швидко і легко обміняти посвідчення водія і залишився задоволеним обслуговуванням у сервісному центрі МВС. Тепер з новим посвідченням водія військовий готовий повернутися на автодорогу.

Усі сервісні центри МВС України обладнані пандусами, кнопками для виклику персоналу й додатковими робочими місцями для обслуговування людей з інвалідністю. Більше інформації про втілення принципів інклюзивності у сервісних центрах МВС ви можете знайти у розділі Безбар’єрність.

Головний сервісний центр МВС України

Схожі матеріали