У місті Кельн розпочав роботу «Паспортний сервіс»

clock
21.04.2023 11:45

Державна міграційна служба МВС продовжує розширювати географію надання послуг ДП «Документ».

Вісім програмно-технічних мобільних комплексів - спеціально облаштованих мікроавтобусів білого кольору із символікою «Паспортний сервіс» - розпочали свою роботу у ще одному місті Німеччини - Кельн.

Мобільні комплекси розташовані за адресою: Breslauer Platz, Köln, 50668. 

Графік роботи центру: понеділок - субота, з 9:00 до 18:00.

Обслуговування відвідувачів у місті Кельн здійснюється виключно за попереднім записом до електронної черги (лінк на сайт).

Наразі громадяни України можуть отримати у м. Кельн такі послуги:
    • оформлення ID-картки чи закордонного паспорта (у тому числі замість втраченого або викраденого);
    • обмін ID-картки чи закордонного паспорта (у зв’язку з закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання);
    • обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням чи у разі непридатності);
    • одночасне оформлення закордонного паспорта та ID-картки;
    • обмін посвідчення водія;
    • страхування.

Звертаємо увагу, що станом на 21 квітня 2023 року ДП «Документ» не має повноважень на оформлення документів громадянам, які виїхали за кордон на постійне проживання і мають відповідну відмітку в паспорті. Їхніми питаннями займаються виключно в закордонних дипломатичних установах.

Всю актуальну інформацію щодо роботи центру у м. Кельн та консультацію з будь-яких питань Ви можете отримати у приватних повідомленнях на офіційній сторінці «Паспортного сервісу» у Facebook.

До речі, підрозділи «Паспортного сервісу» вже доступні у чотирьох містах Польщі (Варшава, Краків, Ґданськ, Вроцлав), у Туреччині (Стамбул), Словаччині (Братислава), Чехії (Прага) та Берліні (Німеччина).

Державна міграційна служба України

Схожі матеріали