У Міністерстві внутрішніх справ України привітали працівників з Днем державної служби

clock
21.06.2024 17:00

Щорічно 23 червня в Україні відзначають День державного службовця – професійне свято людей, які працюють у державних органах. З цієї нагоди Державний секретар МВС України Інна Ящук відзначила нагородами кращих службовців системи МВС. 

«Такі професіонали, які зараз присутні, здатні впроваджувати позитивні зміни так, щоб це відчув кожен український громадянин. Ви люди великої честі, патріотизму і високої відповідальності»,- звернулася до держслужбовців на початку заходу Інна Ящук.

Державний секретар МВС зазначила, що Міністерство внутрішніх справ є головним органом у системі центральних органів влади, що забезпечує формування державної політики у ключових сферах життя суспільства.

«Своїм сумлінним служінням українському народові держслужбовці виконують завдання і функції, від яких залежить захист державного суверенітету та територіальної цілісності України. Частина держслужбовців системи МВС наразі боронять країну на фронті. У непростих викликах сьогодення на вас покладається велика відповідальність за міць управлінських інституцій», -  повідомила Інна Ящук.

Вітаємо і дякуємо державним службовцям за їх професіоналізм. Працюємо спільно до Перемоги! 

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали