Контраст
Шрифт

У Головному сервісному центрі МВС розповіли, кому потрібні послуги сервісних центрів та хто є їхніми клієнтами

clock
09.04.2023 10:53

«Кому потрібні послуги сервісного центру МВС? Хто Ваші клієнти?» - Це далеко не повний перелік питань на які щоденно відповідають адміністратори сервісних центрів МВС, що працюють на деокупованій Херсонщині. Так, військова агресія внесла суттєві зміни у повсякденне життя місцевих жителів, але життя в регіоні продовжує вирувати.

З перших днів деокупації Херсонщини частенько отримували дзвінки з проханнями швидше повертатися, бо люди чекають на український державний сервіс. Це надає сил та надихає долати труднощі й працювати незважаючи на обставини непереборної сили. 

Так, з початку відновлення роботи проведено 3026 реєстраційних операцій, видано 4082 національних та міжнародних посвідчень водія, прийнято  4672 теоретичних та 3616 практичних іспитів, а також надано безліч консультацій та роз’яснень.

Ділимося світлинами своїх численних відвідувачів, людей яким потрібні наші послуги. Всі вони мають свою історію звернення до сервісного центру МВС, але всім їм надаються однаково якісні послуги. Серед них — медичні працівники, журналісти, військовослужбовці, пенсіонери, працівники комунальної сфери, домогосподарки та студенти. 

Хтось звертається для поновлення документів, які нахабно «віджали» рашисти. Дехто постраждав більше і залишився взагалі без автівки та завітав здійснити вибракування, комусь навпаки потрібно зареєструвати придбаний автомобіль, зняти  з обліку транспортний засіб та передати в дар ЗСУ або поставити на державний облік гуманітарну допомогу, що надходить з інших країн.

Ознакою відновлення повноцінного життя після періоду окупації є послуги, які активно набирають популярності серед місцевих мешканців, такі як замовлення індивідуальних номерних знаків, видача міжнародного посвідчення водія і звичайно прийом теоретичних іспитів у кандидатів у водії.

Приємно, коли клієнти приходять за послугами цілими сім’ями, адже візит до сервісного центру МВС не займає багато часу, а приміщення в якому проходить очікування світле, просторе та з можливістю підключення до мережі інтернет.

Також у віддалених районах постійно надає послуги наш пересувний сервіс на колесах, що постійно дислокується в смт Велика Олександрівка, але на вимогу громади здійснює виїзди до інших населених пунктів області.

Нагадуємо наразі на Херсонщині відновили свою роботу два стаціонарні  сервісні центри МВС,   розташовані за єдиною адресою: м. Херсон, вул. Вишнева, 22.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання можна знайти на сайті.

Головний сервісний центр МВС

Схожі матеріали
Діяльність