Контраст
Шрифт

У Державній міграційній службі розповіли, як записатися в електронну чергу, щоб отримати послугу

clock
18.04.2023 18:25

За допомогою онлайн-сервісу за посиланням можна здійснити запис на найближчі 2 тижні (15-й день стає доступним для попереднього запису о 0 год. 00 хв. щодоби, але з врахуванням робочих днів).

Через термінал безпосередньо в підрозділі ДМС можна записатися на наступні 35 днів (36-й день стає доступним для запису на початку кожного робочого дня).

Також через термінал можна записатися у поточну чергу («сьогодні-на-сьогодні»), але у цьому випадку доведеться зачекати своєї черги у підрозділі. При цьому видається талон без вказаного часу прийому, але з гарантією оформлення цього ж дня.

Кількість вільних місць у поточній черзі виводиться на табло, вони з'являються протягом робочого дня.

Запис в електронну чергу здійснюється лише для подачі документів. Для отримання вже виготовлених документів записуватися в електронну чергу не потрібно.

Зазначаємо, що під час воєнного стану сервіс працює не у всіх регіонах України. Також може бути недоступний запис в електронну чергу в окремих підрозділах.

Оформлення документів для громадян України в працюючих підрозділах, які відсутні у сервісі здійснюється у порядку «живої черги».

Телефони служби технічної підтримки сервісу «Електронна черга»: (097) 470-05-05, (066) 470-05-05, (073) 470-05-05.

Державна міграційна служба України

Схожі матеріали
Діяльність