Трьох співробітників Одеського державного університету внутрішніх справ звільнено через перевищення службових повноважень

clock
24.02.2023 14:46

Ректор вишу призначив службове розслідування, до якого залучені працівники внутрішньої безпеки Національної поліції. Зібрані матеріали якнайшвидше будуть передані для вивчення до Державного бюро розслідувань. 

Сьогодні, 24 лютого, в одному з одеських пабліків був розміщений ролик, на якому курсант на території Одеського державного університету внутрішніх справ виконує фізичну вправу. Також на майданчику у цей момент перебувають три чоловіка в однострої, один із яких фільмує курсанта на мобільний телефон.

Попередньо встановлено, що співробітники відомчого вишу перевищили службові повноваження. Ректор Одеського державного університету внутрішніх справ прийняв рішення про невідкладне звільнення фігурантів. Крім того, розпочато службове розслідування для встановлення усіх обставин події. Також правомірність дій працівників перевіряє внутрішня безпека Національної поліції. Всі зібрані матеріали будуть передані до ДБР.

Схожі матеріали