Спільними зусиллями: за ініціативою бійців та з допомогою небайдужих співробітників МВС у госпіталі відкрили спортзал

clock
24.12.2023 12:55

У Головному медичному центрі Міністерства внутрішніх справ України відбулось відкриття спортивної зали. Облаштували тренажерні кімнати всього за два місяці завдяки донатам співробітників МВС. 

Під час візиту до госпіталю МВС 25 жовтня 2023 року до Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка звернулися бійці, які проходять реабілітацію, з проханням облаштувати їм спортзал. 

"Тут були підвальні приміщення, які не використовувалися. І коли ми завітали в госпіталь з Міністром, хлопці звернулися до нас із проханням обладнати під зал дві кімнати. Ми хотіли зробити його таким чином, щоб  у вас була можливість відновитися - морально, фізично", - звернулася до бійців під час відкриття Держсекретар МВС Інна Ящук.

За словами посадовиці, МВС запропонувало долучитись до ініціативи охочих допомогти. У міністерстві поширили інформацію про збір донатів на спортзал. Близько 300 осіб відгукнулися. Тож тренажерну залу для поранених вдалося швидко облаштувати.

Нині у двох спортивних кімнатах - близько двох десятків тренажерів. Та після різдвяно-новорічно свят їх значно побільшає. 

Для поранених військовослужбовців фізичні навантаження необхідні. Зокрема, і для тих, хто готується до протезування або має ампутовані кінцівки. В госпіталі МВС усі фізичні навантаження поранені бійці проводять лише під наглядом фахівців.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали