Системно готувався і легко пройшов відбір: волинський доброволець поповнить лави штурмової бригади «Лють»

clock
01.03.2023 19:00

Андрій Легенький – один із сотень цивільних добровольців, який пройшов відбір до об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють». У відносно мирному Ковелі на Волині чоловік працював системним адміністратором. Але далі бачить себе лише на захисті країни.

Розповідає, що такий намір мав ще на початку зими, тоді пройшов відбір у підрозділ поліції «Сафарі», але вирішив приєднатися до бригади «Лють».

«Батьки ще нічого не знають, на роботі здогадуються, а дружина знає і підтримує», - каже Андрій.

Волинянин має високу мотивацію, займається спортом, володіє зброєю, закінчив курси управління дронами, без проблем пройшов усі етапи відбору, бо системно і ґрунтовно готувався. Каже, що має чимало знайомих з «Сафарі», та й багато хлопців, з якими разом тренувались в рідному місті, вже роз’їхались по різних підрозділах і служать.

«Не так важлива кількість, як якість бійців. Мають іти люди, які хочуть йти, які розуміють службу. Хто відчуває в собі цю силу і здатність – має йти», - переконаний Андрій.

Нагадаємо, що добровольці, які хочуть приєднатися, можуть подати анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або через Центри надання адміністративних послуг.

Національна поліція України

Схожі матеріали