Контраст
Шрифт

Прикордонник із душею поета

clock
03.10.2022 19:39

Сергій понад 20 років служить Батьківщині у складі Державної прикордонної служби України. Після закінчення Національної академії ДПСУ проходив службу в багатьох підрозділах Північного, Східного та Південного регіональних управлінь.

Сергій – людина творча. Багато хто знає його під позивним «Поет». Він вже має надруковану збірку віршів та не зупиняється на цьому, продовжуючи випускати десятки поетичних творів. Деякі з них навіть покладені на музику і перетворились на пісні. Та його справжній талант до поезії не тільки не заважає, а навіть допомагає офіцеру відмінно виконувати службові обов'язки.

Маючи досвід бойових дій у складі сил АТО, повномасштабне російське вторгнення в Україну «Поет» зустрів у Херсонській області, безпосередньо на адміністративній межі з Кримським півостровом. Переважаючі сили ворога та жорстокі бої змушували постійно бути гранично сконцентрованим та не давали відпочити. До того ж, так склалося, що його родина опинилася на тимчасово окупованій території. І це стало для нього величезним випробуванням.

Сергій не розгубився перед труднощами, мотивував підлеглий персонал та продовжував битися.  Водночас родину «Поета» було доправлено у безпечне місце, тому він, за першої нагоди, зустрівся з коханою дружиною та дітьми.

Сам Сергій каже, що його мрія – це мирна, цілісна та незалежна Україна. А ще – випустити збірку віршів про дітей, а не про війну та ворогів, які напали на нашу землю.

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали
Діяльність