Контраст
Шрифт

Поліцію Херсонської області очолив Ігор Король

clock
12.02.2022 13:28

Сьогодні, 12 лютого, міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та голова Національної поліції Ігор Клименко представили особовому складу Головного управління Національної поліції в Херсонській області нового керівника. Ним став полковник поліції Ігор Король. 

До цього Ігор Король обіймав посаду заступника начальника ГУНП в Полтавській області - керівника кримінальної поліції. 

Представлення відбулося в рамках робочого візиту керівництва МВС та Нацполіції на Херсонщину для участі у тактико-спеціальних навчаннях працівників системи органів внутрішніх справ України. 

Очільник МВС наголосив на необхідності оперативного налагодження співпраці з представниками місцевої влади та продовження реалізації важливих проєктів у регіоні. 

Також Денис Монастирський подякував попередньому керівнику ГУНП в Херсонській області Олександру Прокудіну за 2,5 роки управління поліцією. 

Своєю чергою полковник поліції Олександр Прокудін висловив вдячність керівництву МВС та Нацполіції за оцінку роботи, а також колективу, з яким доклав чимало зусиль для реалізації проєкту безпечного простору та якісного поліцейського сервісу в регіоні. 

Голова Національної поліції Ігор Клименко назвав основні завдання, які стоять перед новопризначеним керівником поліції області. Серед них – посилення довіри населення до кожного поліцейського та всієї системи МВС, дотримання прав і свобод людини, покращення стану реагування на повідомлення про вчинення злочинів та правопорушень. Крім того, Ігор Клименко наголосив на важливості забезпечення оперативного і якісного реагування на безпекові виклики та стабільності в регіоні, що межує з тимчасово окупованою територією АР Крим, а також на посиленні боротьби зі злочинністю. 

«Завдання кожного керівника територіального підрозділу поліції – забезпечення стабільності в цьому непростому та стратегічно важливому регіоні. Кожна людина повинна почуватися у безпеці і, як наслідок, робота поліцейських Херсонщини має бути високо оцінена  громадянами», – наголосив керівник НПУ. 

Ігор Король зазначив, що докладе максимум зусиль для реалізації поставлених завдань та розв'язання проблем, які найбільше турбують жителів області. 

Департамент комунікації МВС України

ФОТО пресслужби поліції Херсонської області 

 

Схожі матеріали
Діяльність