Контраст
Шрифт

Поліція Харківщини відреагувала на 1717 повідомлень, які минулої доби надійшли на спецлінію 102

clock
17.09.2022 15:05

Щодня підрозділи ГУНП в Харківській області протидіють злочинності, надають допомогу соціально незахищеним громадянам, здійснюють охорону правопорядку у публічних місцях, на станціях метрополітену, авто- та залізничних вокзалах, несуть службу на блокпостах, патрулюють вулиці.

Минулої доби особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 9 осіб. На блокпостах правоохоронці разом із військовими перевірили 2800 транспортних засобів.

Працівники поліції щодня активно виявляють та розслідують кримінальні злочини. В ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 2 факти незаконного обігу наркотиків та затримали осіб, у яких вилучили наркотичні речовини.

Неподалік селища Пересічне  Харківської області співробітники відділу поліції №3 ХРУП №3 виявили трьох чоловіків, які здійснювали незаконну порубку дерев. Речові докази вилучені. Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції постійно дбають про безпеку та соціальний захист мешканців міста та області, забезпечують їх продуктами харчування та предметами першої необхідності.

Відновили свою роботу підрозділи поліції на звільнених територіях.  Співробітниками поліції забезпечується публічна безпека та порядок на 6 напрямках деокупації: Балаклійському, Куп’янському, Ізюмському, Золочівському, Липецькому та Вовчанському.

Тривають роботи по обстеженню та розмінуванню населених пунктів. Працівниками вибухотехнічної служби Національної поліції України з початком деокупаційних заходів обстежено територію загальною площею майже 259 гектарів. Вилучено 6307 вибухонебезпечних предметів, знищено – 86.

Слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Загалом із початку деокупаційних заходів зареєстровано 204 воєнних злочинів.

Національна поліція України

Схожі матеріали
Діяльність