Контраст
Шрифт

Поліцейські повідомили про підозру мешканцю Красногорівки, який кинув бойову гранату убік людей

clock
07.02.2023 17:33

Красногорівка продовжує потерпати від російських обстрілів. Майже щодня від вибухів ворожих снарядів у населеному пункті палають будинки й гинуть цивільні мешканці. Аби якомога більше вивезти людей у безпечніші місця, правоохоронці постійно організовують евакуаційні рейси для місцевих мешканців. Проте, співробітники поліції займаються і розкриттям тяжких злочинів.

Так, у згаданому місті біля одного з магазинів стався конфлікт між 74-річним місцевим мешканцем та 48-річним продавцем молочної продукції. Містянин звинувачував торгівця у продажі неякісного товару. Під час сварки, порушник дістав бойову гранату та кинув її у бік продавця.

Внаслідок вибуху загинув випадковий перехожий. Продавець та ще четверо людей, які перебували неподалік, зазнали поранень різного ступеню тяжкості. Поліцейські-парамедики надавали пораненим першу медичну допомогу та доставили їх до лікарні.

Правопорушника правоохоронці затримали на місці скоєння злочину.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочинів за ознаками п.п. 5, 7 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п.п. 1, 5, 7 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснює Покровська окружна прокуратура. Вирішується питання про обрання порушнику запобіжного заходу.

Національна поліція України

Схожі матеріали
Діяльність