Парамедики поліції Донеччини рятували поранених після ворожих бомбових ударів (ВІДЕО)

clock
06.06.2024 15:10

Внаслідок влучання ворожої авіабомби у приватний будинок постраждала ціла родина: тато загинув на місці, трирічний син, мама й бабуся зазнали поранень. Парамедики прибули на порятунок у перші хвилини після обстрілу.

Вчора, близько 22:25 росіяни скинули авіабомбу «УМПБ Д-30СН» на приватний будинок у селі Бересток, що біля Костянтинівки. Поліцейські надали пораненим допомогу та доставили в лікарню. Також парамедики працювали на місці бомбових ударів по Селидовому, де було травмовано 7 цивільних осіб.

Через влучання авіабомби в Берестку було частково зруйновано оселю місцевої родини, спалахнула пожежа, люди опинились під завалом. Постраждали четверо мешканців. Чоловік, 35 років, загинув. Трирічний хлопчик, його 33-річна мати та 61-річна бабуся госпіталізовані з травмами.

Парамедики у перші хвилини після обстрілу прибули на порятунок, разом з рятувальниками ДСНС розбирали уламки, діставали поранених, надавали медичну допомогу.
Селидове пережило чотири авіаудари. Дві авіабомби «УМПБ Д-30СН» росія спрямувала на місто вранці, внаслідок чого отримав поранення 62-річний чоловік. Близько 22:10 стався повторний обстріл, під час якого постраждали 6 мешканців: три чоловіки, 35, 43 та 49 років та три жінки – 45, 66 і 71 рік. Поліцейські обходили квартири, разом зі «швидкою допомогою» займались медичною евакуацією.

Національна поліція України

 


 

Схожі матеріали