Контраст
Шрифт

Нацполіція відновила роботу відділення поліції у Бородянці

clock
10.05.2022 17:15

Про це Голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив сьогодні, 10 травня, під час брифінгу за участю представників ЗМІ.

Глава відомства  зазначив, що  Київська область  на сьогоднішній день одна  з  тих, що найбільше постраждала від варварських дій ворога, тут громадяни загинули внаслідок авіа і артилерійських ударів противника. Відтак  присутні вшанували хвилиною мовчання  пам'ять  загиблих від рук російських загарбників.

Ігор Клименко повідомив, що  сьогодні  у Бородянці відкривається оновлене   відділення поліції. Під час окупації у приміщенні, де відсьогодні працюватимуть поліцейські, розташовувався штаб військових рф.

«Особовий склад Бородянського відділення поліції обслуговує 40 населених пунктів, а це - майже 50 тисяч громадян. Наша з вами перша задача забезпечити безпеку людей, забезпечити їхній спокій. І мова не про відкриття відділу поліції, йдеться про те, що державні органи влади працюють у повному обсязі.  Сьогодні правоохоронні органи, у першу чергу поліція, приступає до повноцінної роботи», - сказав Ігор Клименко. 

Глава відомства наголосив, що всі співробітники  Бородянського відділення поліції  весь час окупації залишалися разом з громадянами у підвалах та бомбосховищах.

«Відкриття відділення поліції дасть змогу громадянам знати, що поліція цілодобово функціонує, вони будуть знати, куди прийти, куди подати заяву.  В найближчий час  на місці зруйнованого підрозділу ми відбудуємо  новий повноцінний підрозділ», - зазначив Голова Нацполіції.

Він додав, що за час російського вторгнення  поліція втратила на  тимчасово окупованих територіях  210  підрозділів поліції.  Лише в Київській області із 50 адміністративних споруд  втрачено 10. Також знищено 1 200 атівок, а це - 1200 патрулів. Київщина втратила 50 службових автівок,  в тому числі і Бородянка.

«Незважаючи ні на що, ми маємо організувати роботу відомства як в Київській області, так і в Бородянці. Головне, що громадяни нам довіряють, а  ми цю довіру виправдали під час бойових дій», - наголосив Голова відомства. 

Ігор Клименко оглянув приміщення оновленого відділення поліції, подякував поліцейським на бездоганну службу та вручив відомчі нагороди.

Управління комунікації Національної поліції України

Схожі матеріали
Діяльність