Контраст
Шрифт

На Закарпатті розпочали роботу три нові поліцейські станції

clock
02.03.2023 17:00

У високогірних селищах Міжгір’я, Синевир та селі Ізки з’явилися три додаткові пункти безпеки. Також до служби приступили поліцейські офіцери громади, які стежитимуть за правопорядком у майже 40 населених пунктах та дбатимуть про безпеку понад 38 тисяч місцевих жителів.

Сьогодні, 2 березня, начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Ярослав Колесник разом з головою Закарпатської обласної військової адміністрації Віктором Микитою та представниками місцевої влади відкрили нові поліцейські станції у високогірному районі області. 

Троє поліцейських офіцерів громади, забезпечені транспортом та всім необхідним, обслуговуватимуть 39 населених пунктів, де проживає понад 38 тисяч громадян. Постійна присутність на цих територіях ПОГів особливо важлива, адже мальовничий край приймає багато туристів, а з початком війни тут знайшли прихисток чимало тимчасово переселених українців.

«Для повноцінної реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» ми плануємо суттєво збільшити кількість ПОГів. Це покращить ефективність роботи поліцейських, сприятиме кращій комунікації з населенням. А головне – дасть можливість ще більш ретельно стежити за правопорядком та безпекою кожного місцевого жителя», – зазначив Ярослав Колесник.

Національна поліція України

Схожі матеріали
Діяльність