На Буковині прикордонники припинили спробу порушення кордону з ЄС

clock
04.01.2023 17:21

Останнім часом прикордонники Чернівецького загону фіксують збільшення спроб незаконного переміщення тютюнових виробів на кордоні України з Румунією й активно протидіють правопорушенням.

Так, прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» виявив поблизу українсько-румунського кордону позашляховик марки «Ніссан». Вимогу військовослужбовців Держприкордонслужби зупинитись його водій проігнорував. Транспортний засіб продовжував рух убік прикордонного наряду. Небезпечний маневр створив загрозу життю і здоров’ю військовиків. Не спинили водія й попереджувальні постріли вгору та в напрямку коліс авто, що швидко зникло з місця події.

Згодом правоохоронцям надійшла інформація від медпрацівників Сторожинецької ЦРЛ про звернення за допомогою 41-річного чоловіка з вогнепальним пораненням м’яких частин лівої руки. Стан здоров’я потерпілого був задовільний. Згодом, за адресою його проживання виявили саме той позашляховик «Ніссан» без номерних знаків. 

Про подію поінформували правоохоронні органи Чернівецької області для встановлення всіх обставин правопорушення. Наразі триває розслідування.

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали