На березі Тиси виявили трьох потопельників

clock
03.07.2023 14:15

Минулого місяця на Закарпатті прикордонники України, Угорщини та Румунії тричі виявляли поблизу кордону тіла чоловіків без ознак життя.

Зокрема увечері 23 червня прикордонники Мукачівського загону отримали від угорських колег інформацію про виявлення на березі річки Тиса, зі свого боку, тіло чоловіка без ознак життя. У напрямку вказаного місця вирушила група реагування відділення інспекторів прикордонної служби «Бодалово», яка під час перевірки ділянки кордону з українського боку виявила у воді, за 15 метрів від берега, тіло ще однієї людини.

З українського боку річки тіло чоловіка діставали працівники ДСНС.

Також минулої п’ятниці, 30 червня, румунські колеги повідомили про виявлення тіла людини чоловічої статі на березі річки навпроти ділянки відповідальності відділення інспекторів прикордонної служби «Солотвино».

Наразі правоохоронці вже встановили особу одного із потопельників, особи двох інших та причини їх загибелі встановлюються.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну прикордонники виявили по обидва береги Тиси тіла 19 чоловіків, які під час спроби перепливання річки втопилися.

Державна прикордонна служба України

Схожі матеріали