МВС України на конференції у Литві поділиться унікальним досвідом, здобутим у воєнний час

clock
07.03.2023 11:52

Сьогодні, 7 березня, у Вільнюсі стартувала конференція «Інтеграція збройних структур у Національній обороні» у Військовій академії Литви. Захід присвячено обговоренню українського досвіду збереження безпеки та інтеграції збройних структур до системи національної оборони країни.

Це перша міжнародна конференція, під час якої представники Міністерства внутрішніх справ та Міністерства оборони України поділяться унікальними напрацюваннями у протистоянні ворогу. Спікерами визначено представників від Державної прикордонної служби, Національної гвардії та Національної поліції.

Впродовж дня сторони обговорюватимуть інтеграції воєнізованих структур і підрозділів внутрішніх справ у національну оборону, кіберзлочини, досвід України в управлінні інформацією та ворожою пропагандою, а також роль органів та підрозділів системи МВС у обороноздатності держави.

На початку заходу Міністр внутрішніх справ Литовської республіки Агне Білотайте висловила свою вдячність представникам Міністерств та запевнила у всебічній підтримці:

«Сьогодні наша мета на цій конференції – переймати ваш досвід. Я вірю, що сьогоднішня конференція допоможе глибше зрозуміти й надати різні практики, поглибити міжінституційні зв’язки. Ми хочемо запевнити вас, що готові підтримувати Україну на шляху до європейської інтеграції, ми були й будемо разом із вами. Україна та її сміливий народ обов’язково здобудуть перемогу».

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали