МВС робить усе можливе, щоб якнайшвидше встановити причини сьогоднішньої катастрофи в Броварах, - Ігор Клименко

clock
18.01.2023 17:43

Правоохоронні органи працюватимуть цілодобово, щоб встановити причини катастрофи. Про це в ефірі телемарафону UAразом сказав т.в.о. міністра внутрішніх справ – голова Нацполіції Ігор Клименко. 

«МВС разом з іншими правоохоронними органами та Офісом генерального прокурора робимо все, щоб в найближчий час визначити та встановити, чому ця катастрофа відбулась. Будемо працювати день і ніч, щоб на всі питання дати чітку відповідь», - сказав Ігор Клименко. 

Він також наголосив, що МВС України буде і надалі працювати так, щоб країна відчувала стабільну роботу міністерства та безпеку. 

«На сьогоднішній день - наша основна задача продовження тієї лінії політики МВС, яку започаткував та успішно впроваджував міністр Монастирський. Ми маємо виконати всі завдання в пам'ять про наших товаришів . Ми зробимо все – наш колектив міністерства, Національної поліції, ДСНС , Національної гвардії України, Державної прикордонної служби, Міграційної служби. Ми зробимо все, щоб країна працювала стабільно, а кожен громадянин відчував безпеку. Ми зробимо все, щоб країна відчувала, що ми стоїмо на її захисті», - сказав Ігор Клименко. 

Також Ігор Клименко висловив співчуття рідним усіх загиблих в сьогоднішній катастрофі:

«Це велика втрата для всього колективу МВС. Ми на даний момент всі спустошені, втратили наших професійних керівників, наших товаришів. Частину гарної команди, яка і в період воєнного стану виконувала функції, які покладаються на МВС. Я хочу виразити слова співчуття рідним усіх загиблих в сьогоднішній катастрофі», - сказав він.  

18 січня під час виконання службових обов’язків загинули міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, державний секретар МВС Юрій Лубкович, заступник керівника Патронатної служби МВС Тетяна Шутяк, начальник управління забезпечення захисту Департаменту внутрішньої безпеки НПУ підполковник поліції Михайло Павлушко, старший оперуповноважений в особливо важливих справах Департаменту внутрішньої безпеки НПУ Андрій Маринченко, провідний інспектор Департаменту комунікації МВС Микола Анацький, командир повітряного судна - інструктор авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Олександр Василенко, пілот авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах Костянтин Коваленко,бортовий механік авіаційної ескадрильї спеціального призначення на вертольотах прапорщик служби цивільного захисту Іван Касьянов.

Також унаслідок цієї жахливої трагедії загинули і зазнали травм цивільні громадяни, серед яких є діти.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали