«Моя головна мотивація – щоб ця нечисть не ходила по нашій землі», - жінка-доброволець, яка пройшла відбір у бригаду «Лють»

clock
20.02.2023 11:35

Лариса Борщ – одна з жінок, яка пройшла відбір до об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють». У мирному житті Лариса працювала менеджером з персоналу, проте вже з перших днів війни зрозуміла – відтепер не зможе сидіти склавши руки.

«Я з дитинства мріяла бути військовою. Але так складалися обставини, що не вдавалося втілити цю мрію в життя. Та коли почалося повномасштабне вторгнення, я вирішила, що маю бути максимальною корисною державі в ці важкі часи», - розповідає доброволець.

Так Лариса опинилася у добровольчому формуванні у м. Стрий. Разом з поліцейськими патрулювала вулиці, пройшла відповідну підготовку, навчилася поводженню зі зброєю, а також пройшла курси тактичної невідкладної медичної допомоги.

«Якось інструктор розповів, що в поліції Львівщині розпочався набір у бригаду «Лють», призначення якої – відсіч та стримування ворога. І я відразу зрозуміла – це мій шанс, на який я чекала все життя!», - каже жінка.

Лариса подала необхідні документи, успішно пройшла відбір, а зараз готується до навчань, по завершенні яких разом з іншими бійцями приступить до виконання поставлених завдань.

«Моя основна мотивація – як у всіх українців сьогодні: зробити так, щоб ця нечисть не ходила по нашій землі. Я дуже люблю свою родину, свій дім, свій сад. І я буду це захищати!», - каже вона.

Нагадаємо, що формування бригади триватиме до 1 квітня. Добровольці, які хочуть приєднатися, можуть подати анкету на сайті storm.mvs.gov.ua або через Центри надання адміністративних послуг.

Національна поліція України

Схожі матеріали