Мітці Пердью передала автомобілі для забезпечення безпеки в зоні відчуження

clock
14.12.2022 20:31

Сьогодні, 14 грудня, на Київщину завітала всесвітньо відома письменниця, спадкоємиця готелів Шератон, телеведуча та бізнесвумен Мітці Пердью. Філантроп передала поліції Чорнобильської зони відчуження 8 автомобілів.

«Дякую Мітці за підтримку поліції Київщини. Ми дійсно зазнали втрат під час активного наступу агресорів. Завдяки таким вчинкам, структурні підрозділи активно відновлюються, а також продовжують ефективно працювати для того, аби кожен громадянин почував себе в безпеці», – зазначив Андрій Нєбитов.

Нагадуємо, влітку делегація із США відвідала деокуповані населені пункти Київщини. Серед оглянутих іноземними гостями звільнених міст був і Чорнобиль, який є одним із перших, куди увірвалися окупанти. Російського безчинства зазнала інфраструктура, зокрема поліцейська. Також іноземні представники побачили знищені поліцейські автівки. 

Крім цього, керівник поліції Київщини продемонстрував вщент спалений тренінговий центр в Бучанському районі, знищені поліцейські будівлі в Бородянці, Макарові, Козаровичах, а також суттєві пошкодження в Ірпінському відділі поліції.

«Робота поліції Київщини в зоні відчуження є необхідною не тільки для України. Я бачила наслідки окупації і тому хочу передати 8 автомобілів саме поліцейським Чорнобиля. Для мене важливо, щоб правоохоронні органи у повній мірі могли виконувати свої обов’язки», – розповіла філантроп.

Напередодні бізнесвумен Мітці Пердью продала на аукціоні старовинний колумбійський смарагд за понад мільйон доларів. Виручені кошти будуть скеровані на підтримку жінок України, які постраждали від російської агресії та з метою протидії торгівлі людьми. 

Національна поліція Україин

Схожі матеріали