Контраст
Шрифт

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський доповів про ліквідацію руйнувань внаслідок вчорашніх масованих ракетних обстрілів

clock
11.10.2022 15:36

Під час чергового засідання Ставки Верховного Головнокомандувача міністр внутрішніх справ Денис Монастирський доповів про ліквідацію руйнувань, завданих ракетними обстрілами агресора, а також про захист об’єктів критичної інфраструктури України.

За даними Національної поліції України внаслідок вчорашніх ворожих ракетних обстрілів на даний момент 20 людей загинуло та 108 осіб отримали поранення. Серед загиблих – один поліцейський, ще декілька працівників Національної поліції поранено. 

Пошкоджено 205 об'єктів. З них 46 – приватні будинки, 30 - багатоквартирні будинки, 101 інших об'єктів, зокрема школи, лікарні та дитячі садки. Національна поліція фіксує та збирає доказову базу цих воєнних злочинів росіян.

За інформацією ДСНС до ліквідації наслідків ракетних ударів було залучено понад тисячу осіб рятувальників та 120 одиниць техніки. Було здійснено 354 виїзди, ліквідовано 51 пожежу, врятовано 674 особи. Серед пошкоджених об’єктів 18 електростанцій, з них 8 ТЕС.

На засіданні Ставки Верховного Головнокомандувача також розглянули низку важливих питань. Передусім обговорили ситуацію на передовій і відзначили якісну роботу підрозділів ЗСУ, які захищають наше небо. Обговорили кроки подальшої деокупації українських територій.  Наостанок обговорили підготовку нашого війська до зими.

 

Схожі матеріали
Діяльність