Луганщина: члени уряду та депутати прибули на лінію зіткнення на Донбасі

clock
20.02.2022 09:07

За останні кілька днів безпекова ситуація на Сході України погіршилась. Через обстріл з боку гібридних сил на Донбасі вранці 17 лютого була пошкоджена інфраструктура та будівля дитсадка у Станиці Луганській, постраждали троє працівників закладу. Тому 19 лютого на тлі загострення члени уряду та депутати прибули на лінію зіткнення у Станицю Луганську.

Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук відвідала дитячий садок, який вранці 17 лютого незаконні збройні формування РФ обстріляли з важкого озброєння, після чого поспілкувалася з мешканцями селища.

Цього ж дня на базі ЦНАП в смт Станиця Луганська відбулася конференція за участі міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, керівництва Луганської області, представників прикордонної служби, Національної поліції, ДСНС Луганщини та журналістів. На засіданні присутні обговорили готовність до можливої евакуації, готовність інфраструктури для прийому людей з тимчасово непідконтрольної українському уряду території та про грубі порушення Мінських домовленостей російськими окупаційними військами, що мали місце протягом останнього часу. 

ГУ ДСНС України у Луганській області

 

 
 
 

Схожі матеріали