Корупція та зрада - це неприпустимі речі. І у професійному, і в людському плані. Це не можна пробачати», - Ігор Клименко

clock
07.02.2023 19:40

У перший день свого призначення главою МВС України, Ігор Клименко у коментарі агентству «Інтерфакс-Україна» зауважив, що у Міністерстві внутрішніх справ обов’язково будуть певні кадрові ротації, переміщення та визначені зміни, однак всі вони націлені винятково на підвищення ефективності роботи відомства.

«Потрібно, щоб система МВС працювала як єдиний кулак. Коли хтось один у цьому механізмі випадає, збій відчувається одразу. Тому й помітними стають слабкі ланки. Звісно, будуть певні кадрові рішення. Винятково в інтересах ефективності роботи міністерства», - наголосив міністр внутрішніх справ України після призначення його главою МВС.

Керівник МВС висловився і щодо пріоритетів в діяльності всієї системи органів внутрішніх справ: «У нас у всіх спільний пріоритет - це перемога України над російськими загарбниками. Притягнення до відповідальності кожного воєнного злочинця. Безпека людей та держави. Нульова толерантність до корупції на всіх рівнях».

Ігор Клименко нагадав, що МВС як відомству завжди був притаманний широкий функціонал. А повномасштабна війна з росією тільки ще більше його розширила. Він акцентував увагу, що наразі головним є робота на утримання системи у повноцінно працездатному стані.

Також, відповідаючи на запитання про визначені в діяльності відомства «червоні лінії», які окреслюватимуть його нульову толерантність до певних явищ чи процесів для нього самого та підлеглих, Ігор Клименко зазначив: «Корупція та зрада - це неприпустимі речі. І у професійному, і в людському плані. Це не можна пробачати».

Схожі матеріали