Контраст
Шрифт

Євгеній Єнін: За добу росіяни обстріляли 30 населених пунктів

clock
03.08.2022 21:52

Про це перший заступник міністра внутрішніх справ розповів в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«За минулу добу до поліції надійшла інформація про обстріли 30 населених пунктів, внаслідок чого 16 осіб загинули і ще десятки – отримали поранення. Обстановка залишається вкрай напруженою в Донецькій області, нещадно продовжують обстрілювати Миколаївщину, Харківщину, Сумщину, Чернігівщину і Херсонщину», - сказав Євгеній Єнін. 

Коментуючи хід розслідування теракту в Оленівці, Євгеній Єнін зазначив, що на сьогодні правоохоронці встановили і керівників, і підлеглих колонії: «Всі вони переважно є уродженцями Донецької області і ми продовжуємо встановлювати всіх причетних до цієї організації», - сказав Євгеній Єнін.

Також він розповів, що піротехніки ДСНС з самого початку війни ні на мить не припиняли роботу з гуманітарного розмінування. 

«За 161 день широкомасштабного вторгнення росії на територію України нашими піротехніками знайдено та знищено близько 174 тисяч вибухонебезпечних предметів. Вони оглянули території близько 67 тисяч гектар, це приблизно як 94 тисячі футбольних полів. На жаль, сьогодні було поранено одного з наших піротехніків на Чернігівщині», - резюмував перший заступник очільника МВС.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність