Контраст
Шрифт

Ігор Клименко: «Вся команда має зараз вирвати цю перемогу і вигнати ворога з території нашої держави»»

clock
24.02.2023 21:00

Про це заявив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв’ю телемарафону «Єдині новини», відповідаючи на питання журналістки про перші виклики на посаді очільника МВС.

«Я ще не знаю, що буде найскладніше – з першого дня я знав, що треба утримати систему після жахливої трагедії, яка спіткала державу й Міністерство внутрішніх справ. Наш колектив мав об'єднатися, перелаштуватися та йти далі», – зазначив Міністр. 

Тому що війна, зауважив він, і на відпочинок або на переведення духу не було часу. Тож вся команда Міністерства внутрішніх справ з першого дня після його призначення включилась в роботу. 

«У нас прекрасний колектив, який вистояв з 24 лютого минулого року і зробив все можливе і неможливе для того, щоб стабільність була всередині країни. Сьогодні головне – не підвести. Не підвести кожного громадянина України, не підвести Верховного Головнокомандувача. Тому що вся команда має зараз, зціпивши зуби, вирвати цю перемогу і вигнати ворога з території нашої держави”, – наголосив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Схожі матеріали
Діяльність