Ігор Клименко про результати п'ятого дня рятувальної операції на Херсонщині

clock
10.06.2023 19:30

“На цей момент ми врятували 2678 людей. Намагаємося проводити евакуаційні заходи, навіть незважаючи на те, що ворог обстрілює постійно місця евакуації, обстрілює наших рятувальників, поліцейських та волонтерів. Але ми сьогодні близько восьмидесяти людей врятували”, - сказав Міністр внутрішніх справ України в ефірі всеукраїнського телемарафону «Єдині новини».

Також Ігор Клименко повідомив, що на даний момент зниклими безвісти вважаються 29 осіб. Міністр звернув увагу, що телефон гарячої лінії цілодобовий, і громадяни можуть звернутися в поліцію.

Очільник МВС ще повідомив, що в зоні катастрофи на правому березі не було жодного випадку мародерства.

“Нарядів і патрулів ми виставили достатньо для того, щоб запобігти посяганням тих чи інших злочинців, або ж громадян, які намагаються скористатися ситуацією. Це стосується всіх населених пунктів”, - сказав він.

Міністр вчергове звернувся до волонтерів: “Всі волонтери, які працюють на території Херсона, всі обліковані, ми з ними спілкуємось. Ми маємо чітко розуміти, скільки у нас є плавзасобів. Ми чітко маємо розуміти, якими силами і засобами можемо оперувати кожної години, кожної хвилини”.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали