Ігор Клименко під час робочої поїздки на Одещину відзначив підрозділи системи МВС, які беруть участь у ліквідації наслідків негоди

clock
29.11.2023 16:40

Про це Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

“Нацгвардійці, прикордонники, поліцейські та рятувальники. Усі вони у перші години негоди почали забезпечувати дорожній рух, надавати допомогу потерпілим, облаштовувати пункти обігріву”, - зауважив очільник МВС України.

Підрозділ рятувальника Анатолія Стоянова евакуював вагітну жінку. Екіпаж поліцейського Володимира Дубини визволив з переметів автобус із дітьми. Нацгвардієць із позивним «Тарас» разом із побратимами на БТР дісталися найвіддаленіших районів. 

У кожного нашого службовця є своя історія, кожен зробив усе щоб допомогти якомога більшій кількості людей.

Сьогодні відзнаками МВС були нагороджені саме ті рятувальники, поліцейські та військовослужбовці, які щойно повернулися з завдань - на автошляхах, у містах та селах. 

Підрозділи системи МВС продовжують цілодобово працювати у складних погодних умовах, щоб якнайшвидше приборкати наслідки негоди.

“Цієї зими на нас очікують виклики, повʼязані не лише з негодою, а й обстрілами з боку окупантів. Маємо чіткі розрахунки техніки, особового складу, пунктів обігріву. Знаємо, що робити. Знаємо, як допомогти”, - підкреслив Ігор Клименко.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали