Ігор Клименко: Катастрофа, в якій загинуло керівництво МВС, має показати, що війна продовжується

clock
18.01.2023 20:36

Не було б війни, не було б цієї трагедії. Про це в ефірі телемарафону UAразом сказав т.в.о. міністра внутрішніх справ – голова Нацполіції Ігор Клименко.

«Іде війна і всі керівники всіх рівнів ризикують. Ми маємо знати, що відбувається на фронті, в прифронтових областях. Ми маємо знати, як служать наші підлеглі і які потреби наших громадян, як їх захистити. Тому міністр Монастирський і перший заступник Єнін дуже часто перебували на фронті і не боялися. Нажаль, ця трагедія має нам показати, що війна продовжується, не було б війні, не було б катастрофи», - сказав Ігор Клименко. 

Він також додав, що колектив МВС з моральної точки зору спустошений, але в той же час, всі підрозділи продовжують працювати: 

«Морально оговтуватися ми будемо ще довго, в той же час – ми маємо зібратися, щоб забезпечити безпеку громадян та країни. Я ще раз висловлюю співчуття рідним та близьким наших керівників, товаришів. Всі підрозділи МВС покажуть свою роботу, забезпечать безпеку державі. Всі задачі і плани Дениса Монастирського ми виконаємо, стабільність в країні ми забезпечимо», - сказав Ігор Клименко.

Також він зазначив, що слідчі групи правоохоронців продовжують працювати і найближчим часом буде зрозумілі причини катастрофи.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали