ДТП на Харківщині розслідує група слідчих Головного слідчого управління Нацполіції

clock
11.02.2022 15:24

До її складу увійшли досвідчені працівники профільного підрозділу. Рішення про передачу справи до ГСУ має на меті забезпечити ефективне досудове розслідування всіх обставин цієї ДТП. У рамках розслідування слідчі викликали бізнесмена Олександра Ярославського для його допиту.
 
З метою ефективного розслідування всіх обставин події, яка трапилася 9 лютого увечері на Харківщині, справу про ДТП передано зі слідчого підрозділу поліції Харківської області до Головного слідчого управління Національної поліції України. Відтак подальшим розслідуванням обставин смертельної дорожньо-транспортної пригоди, до якої може бути причетний український бізнесмен Олександр Ярославський, будуть займатися слідчі Головного слідчого управління Національної поліції.
 
За рішенням керівника органу досудового розслідування у кримінальному провадженні створено слідчу групу. До її складу увійшли досвідчені слідчі. Частина з них уже виїхали до Харківської області для проведення додаткових слідчих дій.
 
Крім того, слідчі у рамках розслідування обставин ДТП викликали Олександра Ярославського для допиту. Виклик здійснений у спосіб, передбачений Кримінальним процесуальним кодексом України.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція Харківщини вивчає всі обставини ДТП, в якій загинув пішохід.

Управління комунікації Національної поліції України
(за матеріалами ГСУ Національної поліції

Схожі матеріали