Контраст
Шрифт

Денис Монастирський з Олексієм Резніковим відкрили виставку знищеної техніки окупантів

clock
28.05.2022 14:42

Очільники відомств зустрілися сьогодні, 28 травня, на Михайлівській площі. Там встановили розбиті танки та БМП, а також інше воєнне обладнання, яке окупанти використовували у війні проти України. Міністр внутрішніх справ України розповів, що ідея створити виставку з’явилася завдяки суспільному інтересу українців.

«Ми проїжджаємо дуже часто по Київській області і бачимо наскільки багато людей зупинялося біля розбитої техніки, наскільки це викликає великий інтерес, як в Україні, так і за межами країни», - зазначив Денис Монастирський.

Більшість техніки, що представлена на виставці, привезли саме з передмістя столиці. Її використовували  росіяни під час Битви за Київ. Усі експонати потрощені і спалені, а це свідчить про те, що українські захисники гідно дають відсіч ворогу. Але це не лише відзнака героїзму та мужності бійців зазначив Міністр оборони.

«Це нагадування нам усім, що війна, її гаряча фаза ще триває. Розслаблятися ще рано. Війна триває. І зараз складні бої на Донеччині та Харківщині» - заявив Олексій Резніков. 

На заході також була присутня заступниця Міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко, яка поділилася планами. У подальшому схожі виставки організовуватимуть не лише в інших українських містах, а й за кордоном.

Департамент комунікації МВС України

Схожі матеріали
Діяльність